WEEKLY MENU
Home
About Us
Bulgur Catering
Gallery
Menus
Branches
Contact
Türkçe
WEEKLY
MENU
Home
Menus
Tarihi Lezzetler
Haşlama İçli Köfte
Kızartma İçli Köfte
Cevizli Çiğ Köfte
Mercimek Köftesi
Fellah Köftesi
Maraş Bezdirmesi
Harput Köftesi
Analı Kızlı
Antep Yuvarlama
Anadolu Mutfağı
Kaburga Dolması
Etli Halep Dolma
Etli Yaprak Sarma
Kadınbudu Köfte
Bulgur Köftesi
Harput Köfte
Testi Kebabı
Beğendili Kuzu Pirzola
Kağıt Kebabı
İzmir Köfte
Soups
Antep Beyran
Maraş Kelle Paça
Maraş Ekşili Çorba
Tarhana Çorbası
Antep Şiveydiz
Mardin Lebeniye Çorbası
Çağla Aşı Çorbası
Düğün Çorbası
Yüksük Çorbası
Bamya Çorbası
Yarmalı Mercimek Çorbası
Rices
Özbek Pilavı
İç Pilavı
Tavuklu Zencefilli Pilav
Firik Pilavı
Meyane Pilavı
Siyez Bulgur Pilavı
Karabuğday Pilavı
Etli Nohutlu Pirinç Pilavı
Sebzeli Pilav
Breakfast
Menemen
Köy Peynirli Su Böreği
Kıymalı Su Böreği
Köy Peynir Çeşitleri
Omlet Çeşitleri
Mersin Sıkması
El Açması Gözlemeler
Kahvaltı Tabağı
Dereotlu Peynirli Poğaça
Özbek Samsa Böreği
Zeytinyağlılar
Vişneli Yaprak Sarma
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Lahana Sarması
Pazı Sarması
Kara Lahana Sarması
Taze Biber Dolması
Fıstıklı Kuşüzümlü Sarma
Portakallı Kereviz
Portakallı Enginar
Taze Yeşil Fasulye
Taze Barbunya
Appetizers
Atom
Tarator
Hanımın Mezesi
Çerkes Tavuğu
Şakşuka
Humus
Haydari
Muhammara
Patlıcan Ezmesi
Mercimek Ezmesi
Fava
Falafel
Köpoğlu Mançısı
Babagannuş
Arnavut Ciğeri
Mücver
Fresh Pastries
Mantı
Özbek Mantısı
Sosyete Mantısı
Üçgen Mantı
Köy Börekleri
Su Börekleri
El Açması Gözleme
Taze Kesme Makarna
Köy Eriştesi
Desserts
Kalburabastı
Sarığı Burma
Fındıkpare
Ev Baklavası
Dolangel
Sütlü tatlılar
Şekerpare
From Stone Mill to Table
We bring together the historical traditional flavors of Anatolia in real, natural taste.
CONTACT US